Iz TSC-a poručuju: Sa velikim samopouzdanjem idemo u Novi Sad

Pomoćni trener fudbalera TSC-a Spasoje Jelačić rekao je da se nada da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Proletera nastaviti s dobrim igrama.

Izvor: B92, Beta

Petak, 15.10.2021.

16:05

Iz TSC-a poručuju: Sa velikim samopouzdanjem idemo u Novi Sad
foto: Srdjan StevanovicStarsport

On je izrazio nadu i to da će imati bolju realizaciju i da će se iz Novog Sada vratiti sa tri osvojena boda.

"U Novi Sad idemo sa velikim samopouzdanjem i nadom da ćemo uspeti da nastavimo kontinuitet dobrih igara. Nažalost, neke utakmice na kraju nam nisu nam donele željeni i zasluženi rezultat. Ipak, ohrabruje nas činjenica da igramo veoma dobro i da stvaramo mnogo šansi u svakom meču", rekao je Jelačić, prenosi klub.

"Kvalitet naše ekipe i kvalitet naših igrača sigurno će doći do izražaja i u nedelju, i to će nam omogućiti prednost. Nadam se da ćemo protiv Proletera odigrati na standardno dobrom nivou, da ćemo imati bolju realizaciju i da ćemo se iz Novog Sada vratiti sa osmehom na licu i sa osvojena nova tri boda", dodao je on.

Fudbaleri TSC-a u nedelju gostuju ekipi novosadskog Proletera, u 13. kolu Superlige Srbije.

Posle 11 odigranih utakmica TSC zauzima četvrtu poziciju na tabeli sa 20 bodova, dok je Proleter trenutno deseti sa 14 osvojenih bodova.

Jelačić je podsetio da je trener Proletera njegov kolega i bivši trener TSC-a Dušan Bajić.

"Verujem da će Bajić pokušati da iskoristiti činjenicu da poznaje naše igrače. S druge strane, upravo to može da mu napravi dodatno opterećenje. On pojedinačno poznaje svakog našeg igrača i možda mu to stvori dilemu oko toga kako da reši odredjene probleme“, rekao je Jelačić i naglasio da i TSC priprema iznenađenja za bivšeg kolegu za koja ne veruju da ih on očekuje.

Vezni igrač TSC-a Mihajlo Banjac rekao je da njegovoj ekipi neće biti lako u Novom Sadu, ali da će ići na pobedu.

"Gostujemo ekipi koja iza sebe ima tri vezane pobede. Očigledno su u dobrom naletu i imaju dobar kontinuitet igara. Sigurno nas očekuje težak meč, ali mi se spremamo za pobedu. Znamo da oni našu igru poznaju dobro, ali i mi pratimo njihov rad i u tome smo ravnopravni", rekao je Banjac.

Utakmica Proleter – TSC igra se u nedelju od 19.05 u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: