Stanojević i trojica fudbalera Partizana primili treću dozu

Šef stručnog štaba crno-belih, Aleksandar Stanojević i igrači Bojan Ostojić, Rikardo Gomeš i Kvinsi Menig, vakcinisani su u "Torlaku“.

Izvor:

Četvrtak, 14.10.2021.

13:11

Stanojević i trojica fudbalera Partizana primili treću dozu
Foto: FK Partizan

Kako ističe šef stručnog štaba, treću dozu je primio iz odgovornosti koju ima prema različitim stranama.

"mam socijalnu i društvenu odgovornost. Odgovornost prema sebi i prema poslu kojim se bavim, stoga primam treću vakcinu’’,rekao je Stanojević.

Štoper Ostojić ističe da ni u jednom trenutku nije imao dilemu da li da se vakciniše.
Foto: FK Partizan
"Od prvog dana nisam imao dilemu da li se treba vakcinisati ili ne. Kao što ja radim svoj posao na terenu, tako apsolutno poverenje imam u zdravstvene radnike i medicinskog osoblje. Virus je nepredvidiv i ako išta možemo da učinimo da smanjimo njegov učinak, ukoliko se i ne daj Bože razbolimo, onda je to ovo“, dodao je Ostojić.

Vakcina je za novopridošlicu iz Holandije Kvinsija Meniga najbolje rešenje.

"To je postala praksa u svim zemljama i većini klubova. Ne želim da razmišljam o eventualnim posledicama, već kako da sve predupredim da se ne desi. Ovo je moj i izbor mojih saigrača. Putujemo, u kontaktu smo sa ljudima i ovo je po meni najbolje rešenje“, rekao je Kvinsi Menig.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: