Novi Beograd domaćin prvog turnira Regionalne lige

Vaterpolo klub Novi Beograd biće domaćin prvog ovosezonskog turnira A grupe regionalne Premijer lige.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.10.2021.

11:45

Novi Beograd domaćin prvog turnira Regionalne lige
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Upravni odbor ovog takmičenja dodelio je domaćinstvo prvog turnira u sezoni Novom Beogradu, a utakmice će se na bazenu “11. april” igrati od 24. do 28. novembra.

Turnir će biti uzuzetno jak, a uz Novi Beograd nastupiće dubrovački Jug, zagrebačka Mladost, Šabac, Partizan, Jadran iz Herceg Novog i Budva.

Prema sistemu takmičenja, drugog i pretposlednjeg takmičarskog dana (četvrtak i subota), biće odigrana dva kola, a u svakom kolu po jedna ekipa biće slobodna.

Domaćin turnira za učesnike B grupe, koji će se igrati u istom terminu biće Split, a osim domaćeg Jadrana igraće Radnički Kragujevac, Crvena zvezda, Solaris, Mornar BS i Primorac Kotor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: