Belić: Nisam imao dilemu

Mladi fudbaler Kristijan Belić novi je igrač Čukaričkog, sa kojim je potpisao ugovor na tri godine.

Izvor: SN

Ponedeljak, 20.09.2021.

17:30

Belić: Nisam imao dilemu
Foto: FK Èukarièki

Poslednjeg dana prelaznog roka Čukarički je vratio još jednog srpskog igrača iz inostranstva, a na Banovo brdo Belić je stigao iz Olimpijakosa.

"Šest godina sam proveo u inostranstvu, i u principu mogao sam da nastavim u nekom klubu preko granice. Ali, želeo sam da se vratim, da „resetujem“ karijeru, ovde su mi porodica. Čukarički mi je kao klub delovao najzdravije, između ostalog i zbog forsiranja mladih igrača. Čim je stigla ponuda, prihvatio sam je bez većeg razmišljanja", rekao je Belić za klupski sajt.

Igra na poziciji defanzivnog veziste, a bio je član selekcije Srbije do 17, 18 i 19 godina.

"Činjenica da je Saša Ilić šef stručnog štaba je još jedan od razloga što sam potpisao ugovor sa Čukaričkim. Igrao je na poziciji koju sada pokrivam i od njega ću moći mnogo toga da naučim. I kao mali sam gledao Saleta, pokuddavao da skidam njegove poteze", rekao je Belić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: