Ronaldo – Mesi 4:0

Nova sezona donela je novu eru fudbala sa Lionelom Mesijem u PSŽ i povratkom Kristijana Ronalda u Mančester junajted.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.09.2021.

11:00

Ronaldo – Mesi 4:0
Foto: Profimedia

Međutim, za sada samo Kristijano Ronaldo opravdava svoju reputaciju i potvrđuje da su na Old Trafordu napravili pravi potez.

Portugalac je na tri utakmice za "Crvene đavole" dao četiri gola u jednoj od najjačih liga sveta Premijer ligi i elitnoj Ligi šampiona.

S druge strane, Mesi još uvek nema gol za "svece" na takođe tri nastupa u LŠ i francuskoj Ligi 1, koju za razliku od PL mnogi nipodaštavaju kada se priča o ligama "petice".

Osim toga, Argentinac je u nedelju podigao veliku prašinu svojom besnom reakcijom nakon što ga je Maurisio Poćetino izveo sa terena u derbiju sa Lionom.
Sjajno je Napoli otvorio sezonu u Seriji A, vezao tri pobede, a s obzirom na to da je Juventus potpuno u autu, Inter oslabljen... probuđena je nada navijača da se može do Skudeta. Večeras (20.45) Napoli gostuje Udinezeu, kvota na dvojku je 1,95.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze - Napoli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: