Katai: Bodovi zasluženo ostaju u Beogradu

Aleksandar Katai je sigurnim izvođenjem penala u 85. minutu doneo pobedu Crvenoj zvezdi protiv Brage od 2:1.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.09.2021.

21:35

Katai: Bodovi zasluženo ostaju u Beogradu
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Iskusni fudbaler je loptu poslao u jednu, golmana u drugu stranu i nastalo je veliko slavlje na tribinama stadiona "Rajko Mitić".

Katai je posle meča rekao kako je srećan zbog pobede na startu takmičenja i kako se nada novim uspesima.

"Vrlo bitna utakmica za nas i odličan rezultat. Prvo kolo u Ligi Evrope i prva pobeda u grupi. Ovo je tek početak takmičenja, ništa nije gotovo, ali ovaj pristup je jedini pravi, kako bismo trebali da igramo, i samo treba ovako da nastavimo", izjavio je Katai.

Istakao je značajan doprinos navijača koji su pesmom nosili tim svih 90 minuta.

"Nije bilo možda lepo 'za oko', ali tri boda su najbitnija. Mislim da su navijači ponosni i zadovoljni ovom pobedom. Braga je izuzetno kvalitetna, ali tri boda zasluženo ostaju u Beogradu. Hvala svima što su nas bodrili tokom svih 90 minuta, uveren sam da smo se odužili na pravi način", poručuje Zvezdina "desetka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: