Direktor PSŽ-a uveren da Mbape ostaje

Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo rekao je da ne očekuje da će fudbaler Kilijan Mbape napustiti klub na kraju sezone.

Izvor: B92

Sreda, 15.09.2021.

14:55

Direktor PSŽ-a uveren da Mbape ostaje
Foto: Profimedia

On je uveren da će napadač potpisati novi ugovor.Mbapeov ugovor ističe u junu 2022. godine

"Mislim da niko ovde ne vidi budućnost kluba bez njega. Ne mislim da će Kilijan otići na kraju sezone. Mbapeova veza sa Pari Sen Žermenom je duboka", rekao je Leonardo za Kanal Plus.

On je naveo da navodna druga ponuda od Reala "nikada nije stigla" i ponovio da klub nije zadovoljan ponašanjem madridskog kluba.

"Bili smo jasni u vezi sa ponudom koju su poslali. To nije bilo dovoljno. Činjenica je da on ostaje u klubu, to je jedina stvar koja je mogla da se dogodi. Nikada nismo ni mislili da ćemo sve ovo raditi bez Kilijana", dodao je Leonardo.

Mbape je u pariski klub došao iz Monaka 2017. godine za 180 miliona evra, do sada je osvojio tri šampionske titule i tri Kupa i pomogao Pari Sen Žermenu da se plasira u finale Lige šampiona.

U prvih pet utakmica ove sezone postigao je četiri gola u ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: