Kalinić: Više razloga za moj povratak; Ivanović: Veliki izazov

Novi košarkaš Crvene zvezde Nikola Ivanović rekao je da optimista pred početak nove sezone.

Izvor: B92

Sreda, 15.09.2021.

14:40

Kalinić: Više razloga za moj povratak; Ivanović: Veliki izazov
Foto: KK Crvena zvezda

On je ovog leta u beogradske crveno-bele stigao iz podgoričke Budućnosti.

"Trener Dejan Radonjić mi je pre potpisivanja ugovora objasnio kakva bi trebalo da bude moja uloga u timu. Za mene je veliki izazov da igram na najvećem mogućem nivou u Evropi, jer sam do sada imao samo nekoliko utakmica u Evroligi. Mislim da su svi momci optimisti zbog svega što nas očekuje, radimo kvalitetno. Mogle bi da se dese lepe stvari", rekao je Ivanović novinarima na konferenciji za medije u hali "Aleksandar Nikolić".

Povratnik medju crveno-bele Nikola Kalinić kaže da se na Mali Kalemegdan vratio iz više razloga.

"Radićemo najbolje što možemo, ko zna šta će nam sezona doneti. Bitno je da ostanemo zdravi, jer poslednjih godina najzdravije ekipe osvajaju trofeje i učestvuju u borbi za njih. Odluka dolaska u Zvezdu je bila doneta iz mnogih razloga. Od porodičnih, ovo sve sa koronom i karantinima mi je stvorilo oči, da treba da budem malo bliže porodici i prijateljima, da su i te stvari bitne. Imao sam sreće da sam se ostvario u karijernom i finansijskom smislu, tako da je uživanje biti ovde sa poznatim licima. Ne možemo da damo nikakve prognoze dok ne počnemo da igramo prave utakmice", rekao je Kalinić.

Ognjen Dobrić rekao je da se nada da će se brzo vratiti na parket.

"Ne znam detalje, sve ide na bolje. Oporavljam se i nadam se da ću uskoro biti na terenu sa ovom ekipom, pre svega na treninzima, a potom i na utakmicama. Nećemo da žurimo da se ne bi nešto pogoršalo, ali sve ide kako treba", poručio je Dobrić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: