Crno-beli otputovali u Nikoziju bez Pantića i Sume

Jutarnjim čarter letom iz Beograda za Larnaku, ekspedicija Partizana se uputila na prvu od šest utakmica grupne faze Lige konferencija.

Izvor: B92

Sreda, 15.09.2021.

08:34

Crno-beli otputovali u Nikoziju bez Pantića i Sume
Foto: FK Partizan/Miroslav Todoroviæ

Crno-beli će u 20h po lokalnom vremenu odraditi prvi trening na stadionu GSP na kome svoje utakmice igraju i FK Apoel i AK Omonia u Nikoziji, dok će se trideset minuta ranije Aleksandar Stanojević obratiti predstavnicima medija na zvaničnoj konferenciji za štampu.

Stanojević zbog povrede ne može da računa na veziste Danila Pantića (primicač) i Sejdumu Sumu (zadnja loža).

Na put su krenuli: Popović Aleksandar, Stevanović Nemanja, Lukač Milan, Miljković Aleksandar, Živković Marko, Ostojić Bojan, Vujačić Igor, Saničanin Siniša, Obradović Ivan, Urošević Slobodan, Smiljanić Milan, Jojić Miloš, Pavlović Lazar, Zdjelar Saša, Šćekić Aleksandar, Terzić Nikola, Lutovac Aleksandar, Marković Lazar, Jović Nemanja, Menig Kvinsi, Natho Bibars, Holender Filip i Gomeš Rikardo.

Partizan igra protiv Anortozisa u četvrtak od 21h po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: