Venger: Arsenal može da okrene sezonu

Arsen Venger, bivši menadžer Arsenala, uveren je da klub iz Londona može da okrene stvari u svoju korist u nastavku sezone.

Izvor: Z.K.

Utorak, 14.09.2021.

17:50

Venger: Arsenal može da okrene sezonu
Foto: Profimedia

Tim Mikela Artete ostvario je prvu pobedu u četvrtom kolu protiv ekipe Noriča (1:0), a strelac je bio Pjer-Emerik Obamejang.

Venger sada veruje da sve može da bude drugačije.

"Obično govorim ono što mislim, verujem da mogu do preokreta, ja sam navijač Arsenala. Naravno, kada pričam o klubu to je uvek osetljivo pitanje i možda je bolje da ne govorim. Ipak, moram da kažem da je tim pun kvalitetnih igrača. Nisam pesimista, mislim da su imali dve teške utakmice na startu, Čelsi i Mančester siti. Bilo je predvidljivo da mogu da izgube bodove. Loš rezultat je onaj iz prvog gola sa Brentfordom, posle toga je sve išlo teže. Želim im da se što pre oporave i mislim da hoće. Potencijal je tu", kaže Venger.

U međuvremenu, Venger, koji je šef FIFA za globalni razvoj fudbala, nedavno je objavio smeo plan da se Mundijal održava svake dve godine.

Mišljenja o tome su za sada podeljena, a iz Ciriha najavljuju da će se se o svemu još raspravljati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: