Reakcije širom sveta – zna se gde će Mesi nastaviti karijeru?

Mnoge je, naravno, šokirala iznenadna objava Barselone da Lionel Mesi napušta "Kamp Nou".

Izvor: SS

Četvrtak, 05.08.2021.

21:22

Reakcije širom sveta – zna se gde će Mesi nastaviti karijeru?
Foto: Profimedia

Nije se došlo do dogovora oko produžetka saradnje i katalonski klub je morao da objavi vest, zbog koje mu je ubrzo oborena zvaničan sajt.

Ubrzo su stigle i reakcije iz svih delova Evrope i sveta, a među prvima se oglasio Gari Lineker.

Bivšem engleskom reprezentativcu bilo je čudno kako je Barselona dospela u ovu situaciju i potom "tek tako" objavila kraj. Naravno da je odmah prva tema postala gde će Mesi nastaviti karijeru.

Mundo Deportivo je odmah objavio fotografiju koju je u sredu Nejmar stavio na svoj Instagram profil i opisao je kao ključnu kada se priča o budućnosti Mesija.

Na njoj je Mesi sa Nejmarom, Anhelom Di Marijom i Markom Veratijem, fudbalerima PSŽ-a, koji se spominje kao prvi favorit da potpiše Argentinca.
Iz Španije stižu informacije da je Barselona izabrala Superligu Evrope i Florentina Peresa, pre Lionela Mesija koji je bio protivnik te ideje.

Za petak je Laporta zakazao hitnu konferenciju kako bi objasnio ovu odluku. Barsa je "brže bolje" uklonila sliku Mesija sa spiska igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: