Stanojević: U Beogradu ćemo biti opasniji

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je prokomentarisao dešavanja u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Sočija.

Izvor: SS

Četvrtak, 05.08.2021.

21:00

Stanojević: U Beogradu ćemo biti opasniji
Foto: FK Partizan/Miroslav Todoroviæ

Crno-beli su u Rusiji remizirali rezultatom 1:1, ali su primili gol iz penala koji je produkt velikog previda moldavskog sudije Munteanua.

"Izuzetno teško je igrati po ovom vremenu, velika je vlažnost. Soči je dobra ekipa, odigrali smo dobro utakmicu, falio nam je pas u poslednjoj trećini da možda ostvarimo bolji rezultat", rekao je Stanojević na konferenciji za medije i potom dodao:

"Odigrali smo 1:1 mislim da je to zadovoljavajuće za nas, mislim da je bio diskutabilan penal, ne znam u kom bi pravcu išao rezultat. Nije lako da se igra na 80 % vlažnosti vazduha. Videćemo u Beogradu pred našim navijačima kako će biti".

Stanojević nije želeo da komentariše dosuđen jedanaesterac, već se fokusirao isključivo na igru svog tima.

"Neću da komentarišem penal, sami sudite. Igrali smo sa ozbiljnim protivnikom, koji ima velik budžet. Morali smo da igramo na ovaj način. U Beogradu će biti slična utakmica, s tim što ćemo biti opasniji nego danas. Međutim, ne možemo da srljamo imaju dobru tranziciju. Raduje me što su momci pokazali karakter, nismo odustajali, malo je falilo da budemo opasniji, ali dobro, imamo još jednu utakmicu. Daleko je revanš imamo utakmicu pre toga, a reći ću igračima na vreme čime ćemo se baviti.", zaključio je Stanojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: