Stanojević pred Soči: Ne možemo da budemo favoriti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegova ekipa ne može da bude favorit protiv petoplasiranog tima iz ruskog prvenstva.

Izvor: Beta

Sreda, 04.08.2021.

21:00

Stanojević pred Soči: Ne možemo da budemo favoriti
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Partizan u četvrtak od 18.00 gostuje Sočiju u prvoj utakmici trećeg kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

"Mi smo povlašćeni u žrebu, jasno je kakav nam je s te strane status u Evropi, imamo više iskustva. Ali, ne možete da budete favorit protiv kluba koji je bio na četiri boda od drugoplasirane ekipe u jakoj ruskoj ligi. Vidite kakav stadion imaju, kakve uslove, koliko ulažu...", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

On poznaje kvalitete ruskog tima.

"Soči ima mnogo novih igrača, imaju i iskusne. Ne bih o individualnom kvalitetu. Oni su dobar tim", dodao je Stanojević.

Fudbaler Partizana Bibras Natho rekao je da je za njega poseban osećaj taj što će ponovo igrati u Rusiji, zemlji u kojoj je proveo mnogo godina.

"Ovde sam proveo osam godina svoje karijere i ovo je moj drugi dom. Ali, došao sam da pobedim. Došli smo sa jednim ciljem i učinićemo sve da ga ostvarimo. Imam prijatelja ovde, Kristijan Noboa je bio sa mnom u Kazanju. Mnogo vremena smo proveli zajedno. Želim mu sreću, ali ne sutra", rekao je Natho.

Revanš između Partizana i Sočija igraće se sledeće nedelje u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: