Sarađivao sa Đokovićem, sada ga kritikuje

Australijski teniski stručnjak Kreg O'Šenesi, koji je nekada sarađivao sa Novako Đokovićem, sada nije imao lepe reči za najboljeg tenisera sveta.

Izvor:

Sreda, 04.08.2021.

08:45

Sarađivao sa Đokovićem, sada ga kritikuje
EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Stručnjak za brojeve, bio je zadužen za analitiku u Đokovićevom štabu i video analizu, a osnivač je sajta "Brejn gejm tenis" (Brain Game Tennis) na kojem pojednostavljuje najbolje obrasce za igranje tenisa.

Saradnju sa Novakom završio je kada je Goran Ivanišević stigao u stručni štab srpskog tenisera i upravo je njega O'Šenesi krivio za dobijeni otkaz.

Sada je kritikovao bivšeg saradnika, pohvalivši članak iz "Sports Ilustrejteda".

"Jedva da je vredno da pomenemo da Đoković nije osvojio medalju u Tokiju. I to je najmanji nedostatak. Čak i ako gledamo kroz 'ružičaste naočare', njegovo ponašanje je bilo nedolično šampionu, nedostojno za jednog lidera, neprikladno za jednog olimpijca", piše u članku Džona Verthajma.

Šenesi je podržao taj stav i napisao:

"Ovo je dobro. Svaka čast Džon što si pokrio sve. Dao je odgovore na sva teška pitanja. Ovo je sjajno novinarstvo", napisao je O'Šenesi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: