Teniseri blizu osvajanja evropskog zlata

Muška juniorska selekciija Srbije u konkurenciji do 18 godina nalazi se na pragu osvajanja Ekipnog evropskog zlata.

Izvor: B92

Utorak, 03.08.2021.

18:45

Teniseri blizu osvajanja evropskog zlata
Foto: TSS

Nakon sjajno odigranih kvalifikacija u Češkoj i plasmana na finalni turnir, tim Srbije u sastavu: Hamad Međedović, Marko Topo, Petar Teodorović, prevođeni saveznim trenerom Arsenijem Zlatanovićem pobedonosni niz nastavili su i na finalom takmičenju u Rimu.

Voljom žreba naši momci su u prvom kolu odmerili snage sa reprezentacijom Ukrajine i pobedili 3:0 (Marko Topo – Artem Podorožnji 6:3, 6:0, Hamad Međedović – Vjačeslav Bielinski 6:4, 3:1 predaja Ukrajinca, dubl: Teodorović, Topo – Maksimčuk, Podorožnji 6:3, 6:2).

Usledilo je polufinale protiv ekipe Hrvatske i pobeda 2:0.

U finalu i borbi za zlato Srbiji naši momci će rekete uskrstiti sa selekcijom Francuske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: