Stanojević: Najjači sastav, jer je svaki meč važan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević najavio je da će u timu za predstojeći meč protiv Voždovca biti promena, ali da će crno-beli izaći u najjačem sastavu.

Izvor: SN

Subota, 31.07.2021.

17:16

Stanojević: Najjači sastav, jer je svaki meč važan
Foto: Profimedia

"Znamo šta znam znači svaka utakmica, koliko nam je važna. Moramo da nastavimo niz, moramo da uđemo maksimalno fokusirani, tako se i spremamo. Neće biti previše kalkulacija. Biće određenih izmena, ali izaći ćemo u najjačem sastavu u ovom trenutku", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Partizana sutra igraju prvi meč na domaćem terenu u Super ligi Srbije, kada će u okviru trećeg kola dočekati Voždovac.

Crno-beli su novu sezonu počeli sa dve pobede, dok je Voždovac upisao pobedu i poraz.

Kada je reč o kadrovskoj situaciji pred sutrašnji meč, Stanojević je rekao da su svi igrači spremni, osim povređenih Ivana Obradovića i Aleksandra Miljkovića.

Stanojević je najavio da će Marko Živković "dobiti šansu jer je zaslužio", kao i da će igrati i Bojan Ostojić, a da će na golu biti Nemanja Stevanović jer, kako je istakao, želi da ima sve igrače u fokusu.

"Biće izmena, ali to ne znači da će to biti smernica za sledeću utakmicu. Moramo da odmorimo neke igrače, neki igrači će igrati kraće bez obzira na rezultat jer teško je igrati sve vreme u ritmu sreda - subota. Odmorićemo neke igrače sigurno. Biće četiri - pet promena sigurno", rekao je Stanojević.

Govoreći o Voždovcu, Stanojević je naveo da je to takmičarka ekipa koja igra "za nijansu drugačije" nego ranije.

"Znamo šta možemo da očekujemo, na koji način igraju... Spremni smo za njih", rekao je trener Partizana.

Partizan je zainteresovan za krilo Tventea Kvinsija Meniga, a Stanojević je naveo da je klub poslao "dve ponude na dva različita mesta".

"Nije samo Menig. Tražimo profile igrača sposbnih da pokriju oba krila i mesto u centrali napada", rekao je on.

Stanojević je na kraju pozvao navijače da dođu sutra na stadion u Humskoj i podrže ekipu.

"Nama mnogo znače navijači. Vidite kakva je situacija sa kovidom, možda za 20 dana, mesec dana neće biti u situaciji da gledaju voljeni klub. Dođite, podržite nas, mnogo nam znači podrška", rekao je Stanojević.

Utakmica Partizan - Voždovac se igra sutra od 21.00 u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: