"Pobedu ne dovodimo u pitanje"

Pomoćni trener TSC-a Stefan Janković rekao je da je njegova ekipa posle dobrih igara na početku prvenstva puna samopouzdanja i veruje u pobedu protiv Kolubare.

Izvor: SN

Subota, 31.07.2021.

16:02

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Respektujemo protivnika, znamo da imaju određeni individualni kvalitet i mada su u prva dva kola ostali bez bodova, imaju nekoliko pojedinaca koji mogu da naprave iznenađenje", rekao je Janković, prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a u ponedeljak dočekuju ekipu Kolubare iz Lazarevca, u trećem kolu Super lige Srbije.

Janković je naveo da je Kolubara u prelaznom roku dovela dosta novih igrača, kojima je verovatno potrebno vreme da se uigraju.

"Sa druge strane, nama su prethodne pobede ulile dovoljno samopouzdanja i verujem da ćemo tu dobru atmosferu uspeti da prenesemo na ovaj meč i da bodovi ostaju nama", kazao je Janković.

Janković je kazao da TSC posle dva odigrana kola ima manje probleme, pre svega jer je odbrambeni igrač Filip Babić povređen i verovatno će morati da ide na operaciju, zbog čega tim do kraja prve polusezone ne može da računana njega.

"Takođe, Nenad Lukić je, na našu žalost, a na njegovu sreću, zasluženo otišao u veći klub da napreduje u karijeri. TSC će pokušati da do kraja prelaznog roka dovede jednog ili dva nova igrača koji bi nam pomogli da popunimo ove nedostatke", kazao je Janković.

Napadač TSC-a đuro Zec je naglasio da je zadovoljan prvim odigranim utakmicama i činjenicom da posle dva odigrana kola njegov tim ima maksimalan broj bodova.

"U narednoj utakmici dočekujemo novajliju u Super ligi, ekipu Kolubare i sigurno je da smo na papiru favoriti, ali to ćemo morati da dokažemo i na terenu. Ozbiljno shvatamo i ovu, kao i svaku drugu utakmicu, i od prvog do poslednjeg minuta daćemo sve od sebe kako bismo nastavili pobedničku seriju", rekao je Zec.

Utakmica TSC - Kolubara igraće se u ponedeljak od 19.00 na stadionu u Senti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: