Trener Voždovca pred Partizan: Potrebni su hrabrost i odlučnost

Trener Voždovca Predrag Rogan rekao je da su njegovim fudbalerima potrebni hrabrost i odlučnost u duelu sa Partizanom, za kog je naveo da je apsolutni favorit.

Izvor: SS

Petak, 30.07.2021.

14:03

Trener Voždovca pred Partizan: Potrebni su hrabrost i odlučnost
Foto: Starsport

"Partizan je apsolutni favorit, i to ne samo zbog toga što je u pitanju Partizan koji igra na svom terenu, već zbog utiska koji je ostavio na početku sezone, kako u prvenstvu, tako i u Evropi", rekao je Rogan u najavi utakmice.

Voždovac će gostovati Partizanu u nedelju od 21.00, u trećem kolu Super lige Srbije.

"Gol razlika 9:0, u skoru od četiri pobede, govore o tome u kakvoj je formi ekipa Aleksandra Stanojevića kome čestitam jer je najzaslužniji za to. U ovu utakmicu kao i u svaku ulazimo sa ambicijom da napravimo rezultat, da napredujemo kao tim. Za megdan Partizanu, potrebna je hrabrost, odlučnost kao i da naš intenzitet igre bude na visokom nivou kako bismo odgovorili protivniku na njihov način igre", kazao je Rogan.

Trener Voždovca je čestitao svim srpskim klubovima koji nastupaju u evropskim takmičenjima na prolasku u naredna kola.

"To je velika stvar za srpski fudbal", istakao je Rogan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: