Mesi se vratio u Barselonu da potpiše ugovor

Lionel Mesi je stigao u Barselonu kako bi konačno stavio potpis na novi ugovor.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 29.07.2021.

09:50

Mesi se vratio u Barselonu da potpiše ugovor
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Njemu je ugovor istekao poslednjeg dana juna, ali je posle toga bio na Kopa Amerika, a potom na odmoru.

Mesi je ranije imao platu u visini od 585.000 evra li je sada pristao na sniženje od 50 odsto kako bi ostao u klubu u narednih pet godina.

Barselona je tokom pandemije koronavirusa upala u finansijske probleme i prinuđena je da drastično smanji budžet za plate.

Predsednik Đoan Laporta je nedavno na promociji Memfisa Depaja rekao kako je želja kluba bila oduvek da nastave saradnju sa Argentincem.

"Ono što smo svi mi uvek želeli je da Mesi ostane u Barseloni. Da bude sa nama još dugo i igra sa talentovanim igračima poput Depaja. Veoma smo zadovoljni kako su se obe strane nosile u ovim pregovorima", rekao je Laporta za klupski sajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: