Miočić napušta UFC?

Stipe Miočić mogao bi da napusti MMA.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.07.2021.

08:37

Miočić napušta UFC?
Foto: Profimedia

Nisu u pitanju natpisi iz medija ili želje navijača, već se to može zaključiti iz Miočićevih poruka u kojima je jasno izrazio nezadovoljstvo UFC-om, te se javio direktnom konkurentu.

ONE FC je jedna od najvećih svetskih MMA organizacija, a ima bazu u Aziji. U posljednjih nekoliko sezona uzela je UFC-u nekoliko velikih borilačkih imena. Njen vlasnik postavio je na Instagram fotografiju s pitanjem: "Koga bi trebalo da dovedem?"

U komentare se javio Miočić koji je stavio četiri zamišljena smajlića, jasno aludirajući na to da interes postoji. Ispod toga je napisao i kako ga UFC ne tretira kako treba.

"Ne bi trebalo da čekam na pobednika idućeg meča za titulu. Imam najviše odbrana naslova u UFC istoriji teške kategorije. Mi (Nganou i ja) smo 1:1, ali DC je dobio instantni revanš i trilogiju protiv mene, zar ne?" napisao je američki borac hrvatskog porekla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: