Milvoki slavi titulu – parada i veliko slavlje FOTO/VIDEO

U Milvokiju se održava parada povodom osvajanja titule šampiona u NBA ligi istoimenog kluba, a na gradskim ulicama očekuje se više stotina hiljada navijača.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.07.2021.

14:50

Milvoki slavi titulu – parada i veliko slavlje FOTO/VIDEO
Foto: Profimedia

Igrači i članovi uprave kluba ukrcaće se u pet dvospratnih autobusa, koji će ići duž centra grada, a proslava se završava ispred "Fiserv foruma", dvorane u kojoj nastupaju igrači Milvokija.

Procenjuje se da je u šestoj utakmici finala protiv Finiksa (4:2) ispred dvorane bilo oko 100.000 ljudi.

Košarkaški Milvokija su u sredu osvojili prvu titulu šampiona, nakon 1971. godine, a za najkorisnijeg igrača finalne serije proglašen je grčki igrač Janis Adetokumbo.

Adetokumbo za Milvoki igra od 2013. godine, kada je izabran kao 15. pik na draftu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: