Šestorica fudbalera i zvaničnika Boke optužena zbog sukoba sa policijom

Šestorica fudbalera i zvaničnika Boke Juniors optuženi su pošto su se sukobili sa policijom posle eliminacije u Kupu Libertadores i poraza od Atletika Mineira.

Izvor: Beta

Četvrtak, 22.07.2021.

11:40

Šestorica fudbalera i zvaničnika Boke optužena zbog sukoba sa policijom
Foto: Profimedia/Alex de JESUS

Dvomeč je završen bez pogodaka, pa je pobednik rešen penalima, a argentinska ekipa ljuta je pošto joj je u obe utakmice poništen po jedan gol posle upotrebe VAR tehnologije.

Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), do sukoba je došlo u tunelu i u svlačionicama posle revanš utakmice osmine finala u Brazilu.

Brazilska policija morala je da upotrebi suzavac protiv fudbalera Boke i zvaničnika tog kluba.

Kako je saopšteno iz brazilske policije, dve osobe iz Boke optužene su za uništavanje imovine i pušteni su nakon što je plaćena kaucija. Ostala četvorica iz argentinskog kluba optuženi su za nanošenje telesnih povreda i tuču sa policijom, a pušteni su nakon što su se "formalno složili da se pojave pred sudijom" u dogovoreno vreme.

Atletiko je naveo u saopštenju da je njegov predsednik morao da plati kauciju, pošto čelnici Boke u tom trenutku nisu imali dovoljno gotovine, ali da je argentinski klub brzo vratio novac.

Ekipa Boke se kompletna vratila u Argentinu, gde mora da provede najmanje sedam dana u karantinu po dolasku iz Brazila, u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: