"Partizan je dobar tim, ali mi imamo cilj"

Trener Dunajske Strede Antal Nemet rekao je da Partizan ima dobar tim, ali da njegova ekipa želi plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Izvor: SN

Sreda, 21.07.2021.

20:52

foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs

"Partizan je dobar tim, poznajemo ih, gledali smo njihove utakmice sa priprema i prvu u ligi. Imaju veoma dobre igrače, analizarili smo ih i pripremili smo se za njih", rekao je Nemet na konferenciji za novinare.

Fudbaleri DAC-a gostuju sutra Partizanu u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za novoformiranu Ligu konferencija.

"Imamo cilj - želimo da prođemo dalje. Imamo dobar, mlad, jako talentovan tim i nadam se da ćemo se posle dve utakmice kvalifikovati za dalje", rekao je Nemet.

Fudbaler slovačkog tima Andrija Balić je, takođe, naveo da je Partizan ima jak tim i individualno dobre igrače.

"Mislim da smo spremni za ovu utakmicu. Došli smo da pokušamo da pobedimo. Videćemo sutra, nadam se najboljem", rekao je on.

Utakmica se igra u četvrtak od 21.00 na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: