Stanković: Verujem u momke i domaći teren VIDEO

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izneo je utiske posle utakmice tog tima u Almatiju.

Izvor: MT

Sreda, 21.07.2021.

18:40

Stanković: Verujem u momke i domaći teren VIDEO
FK Crvena zvezda

Šampion Srbije poražen je rezultatom 2:1 od Kairata u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Znali smo da će biti tvrdo i teško, ali ići ćemo na pobedu u Beogradu. Dosta se direktno i gralo i ono o čemu smo pričali - prekidi, jer smo na taj način praktično primili dva gola. Dosta je konfuzije i stegnutosti bilo u prvom poluvremenu, ali drugi deo igre je bio dosta bolji i konkretniji, međutim, sitnice prave razliku. Moramo biti bolji u revanšu, gotovo je prvo poluvreme, znamo šta nam je činiti. Znali smo da neće biti lako. Idemo dalje", počeo je Stanković.

Ipak, optimističan je šef stručnog štaba Zvezde Dejan Stanković pred revanš.

"Dosta će nam pomoći iskustvo iz ovog meča. Znamo na koji način igraju i od koga preti opasnost. Videli ste i sami da imaju dosta snage i iskustva u napadu. Neke bezopasne lopte su se pretvarale u kontru i polukontru. Moramo da budemo bolji, da bolje stojimo na terenu i branimo prekide. Malo strpljenja u konstrukciji i naravno ne možemo biti zadovoljni ovim prvim poluvremenom kada je poraz u pitanju, ali verujem u ove momke i u domaći teren", zaključio je Stanković.

Revanš je na programu naredne srede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: