Konor operisan, planira povratak

Irski MMA borac Konor Mekgregor rekao je danas da je podvrgnut operaciji noge i da će se takmičenjima u mešovitim borilačkim veštinama vratiti "bolji nego pre".

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.07.2021.

22:00

Konor operisan, planira povratak
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Mekgregor je u nedelju ujutro u Las Vegasu, u meču protiv Amerikanca Dastina Poarjea krajem prve runde slomio nogu i borba je prekinuta. Irac je na nosilima iznet sa terena.

Mekgregor je na društvenim mrežama naveo da se radilo o prelomu potkolenice i da je operacija protekla dobro.

"Sve je prošlo savršeno i osećam se sjajno. Čeka me šest nedelja na štakama, a posle toga ponovo počinjemo. Dastine, možeš koliko god hoćeš da slaviš tu nelegitimnu pobedu, ali tamo nisi ništa uradio. Ta druga runda bi sve pokazala. Napredovaćemo. Vratićemo se bolji nego ikad", naveo je Mekgregor.

On se treći put borio protiv Poarjea. U prvoj borbi 2014. godine u UFC 178 Mekgregor je pobedio tehničkim nokautom, a u drugoj borbi u UFC 257 ovog januara bolji je bio Poarje, takođe tehničkim nokautom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: