KSSCG: Ne dovodite decu na Kup!

Izvor: B92

Sreda, 15.02.2006.

09:52

Default images

Utakmicom pobednika republičkih Kupova Atlasa i Lovćena, u sredu u beogradskoj dvorani Pionir počinje Kup Radivoja Koraća. Utakmica se igra od 17.30, a pobednik će se u petak u četvrtfinalu sastati sa Crvenom zvezdom. Ostali četvrtfinalni parovi su: FMP - Mašinac, Hemofarm – NIS Vojvodina i Partizan – Budućnost. Organizator turnira je Košarkaški savez Srbije i Crne Gore, a titulu osvojenu prošle godine brani FMP Železnik.

Povodom Finalnog turnira u Kući košarke održan je sastanak sa predstavnicima svih sektora MUP-a Srbije, Opštinskog javnog tužilastva, Vojne policije, klubova Crvene zvezda i Partizana sa ciljem da se uputi apel navijačima da blagovremeno dolaze na utakmice i roditeljima da ne dovode decu mlađu od 7 godina na utakmice. Takođe je zaključeno da mora da se sprovede rigorozan pregled na svim ulazima, kao i da se striktno primenjuje Zakon o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama. Pored navedenog, biće zabranjeno i unošenje transparenata sa rasnim i drugim obeležjima koji pozivaju na nacionalnu i drugu netrpeljivost i unošenje predmeta koji mogu da ugroze bilo koga od učesnika mečeva.

Ulaznice za mečeve Kupa Radivoja Koraća nalaze se od srede u prodaji na blagajni hale Pionir. Cene dnevnih karata su 300 dinara tribine, 500 dinara parter i 700 dinara loža.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: