Lalatović obezbedio još jedno pojačanje

Mladi fudbaler Vanja Ilić novi je igrač Radničkog iz Niša, saopštio je klub.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 21.06.2021.

17:42

Lalatović obezbedio još jedno pojačanje
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Kako se navodi, Radnički je danas angažovao 22-godišnjeg krilnog napadača, koji je ponikao u beogradskom Radu, a nastupao je i za Žarkovo.

"Dobio sam veliku šansu došavši u klub kao što je Radnički i nadam se da ću je iskoristiti. Drago mi je što ću biti deo ove ekipe i nadam se da ću opravdati očekivanja trenera Nenada Lalatovića, kao i čelnika kluba. Cilj mi je da odradim pripreme na najvišem mogućem nivou, da se nametnem treneru i da naredne sezone odigram što više utakmica", rekao je Ilić posle potpisivanja ugovora.

Pre Ilića dres Radničkog tokom prošle sedmice zadužili Damir Kahriman, Vukadin Vukadinović, Nikola Vujadinović, Aleksandar Pejović i Borko Duronjić, a ugovor sa klubom prodžio je Aleksandar Kovačević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: