Srđan Đoković o odluci Jokića: Treba ga razumeti i podržati

Srđan Đoković je u gostovanju na TV Prva prokomentarisao i odluku Nikole Jokića da ovog leta ne igra za reprezentaciju Srbije.

Izvor: Z.K.

Petak, 18.06.2021.

11:15

Srđan Đoković o odluci Jokića: Treba ga razumeti i podržati
Foto: Profimedia

Svakako u pitanju je jedna od vrelih letnjih tema, ali otac najboljeg svetskog tenisera kaže da treba razumeti zvezdu Denver Nagetsa.

"Ja ću to reći ovako: Ovako mala zemlja sa ovako fantastičnim sportistima, ovako uspešnim u svetu. Imamo najboleg tenisera na svetu, košarkaša, vateprolistu... To je neverovatno", kaže Srđan.

I on se divi svemu što je Jokić uradio u proteklom periodu i ističe da treba imati razumevanja.

"To što je uradio Nikola Jokić je fantastično. Među tim ljudima u Americi, on je došao iz siromašne zemlje i napravio čudo neviđeno, postao je najbolji među njima. To je sjajna stvar i treba ga podržati. Za to što nije prihvatio poziv da igra za reprezentaciju, sigurno postoje neki razlozi koji mu nisu dozvolili da to uradi. Ja ga ne bih okrivio za to, jer tako je kako je. Možda je povređen, kako da znate, pa neće to da kaže, vrhusnki je sportista, pronosi slavu Srbije, mislim da je to njegova stvar. Treba se zaustaviti na tome", poručio je otac najboljeg tenisera sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: