Dominik Tim ne ide na Olimpijske igre

Austrijski teniser Dominik Tim neće igrati na predstojećim Olimpijskim igrama.

Izvor: SN

Četvrtak, 17.06.2021.

23:25

Dominik Tim ne ide na Olimpijske igre
Foto: Profimedia

Olimpijske igre se održavaju u Tokiju od 23. jula do 8. avgusta.

Ranije u toku dana smo dobili informaciju da neće igrati Rafael Nadal, a na teniskom turniru se neće pojaviti ni Dominik Tim.

"Zdravo svima. Želim da podelim tužne vesti, posle razgovora sa timom odlučio sam da odustanem od učešća na Olimpijskim igrama u Tokiju. Za mene ne postoji veća čast od predstavljanja Austrije na Olimpijskim igrama i zbog toga je ova odluka još teža.Poslednje dve nedelje trenirao sam žestoko i počeo sam da napredujem malo po malo na planu kondicije i koncentracije. Moj cilj je naporan rad narednih nedelja i da dam sve od sebe na Vimbldonu i da odbranim titulu na US Openu. Želim čitavom austrijskom timu da im put u Tokio prođe u najboljem redu. Mlad sam i nadam se da ću igrati za Austriju u Parizu 2024" naisao je na Tviteru Dominik Tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: