Vasić: Bilo je mnogo loših stvari

Sonja Vasić, heroina Srbije u pobedi nad Italijom, ne želi previše da se uzdiže nakon pobede.

Izvor: SN

Četvrtak, 17.06.2021.

23:18

Vasić: Bilo je mnogo loših stvari
Foto: FIBA

Srbija je sa 86:81 porazila Italiju u prvom kolu Grupe B Evropskog prvenstva u Španiji.

Sonja Vasić je bila heroina sa 27 poena, 13 skokova i 8 asistencija.

"Bilo je mnogo loših stvari. To je i posledica toga što nismo imale mnogo utakmica u pripremama. Bukvalno je bilo, hajde da odigramo prvu utakmicu da vidimo gde smo. Sad vidimo da nismo baš na dobrom mestu. Ali, barem znamo da imamo mnogo stvari da ispravimo. Svaka devojka je dala poslednji atom snage, svaka je bila spremna kada bi ušla sa klupe. Izvukle smo nemoguće. Zato se nadam da nam je ovo neki vetar u leđa i da smo u ovom trenutku porasle kao tim još više. Stvarno imamo mnogo stvari na kojima treba da radimo. Barem da se sada pet minuta radujemo što smo pobedile. Pokazale smo toliko slabosti da će svako pomisliti da može da igra sa nama. Protiv Grčke sve moramo da damo jedan korak više, da pokušamo da što više devojaka uključimo u igru", rekla je Sonja Vasić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: