Teodosić: Nije nam lako da prihvatimo Jokićevu odluku

Kapiten košarkaša Srbije Miloš Teodosić dotakao se otkazivanja Nikole Jokića na nastup za reprezentaciju ovog leta.

Izvor: MS

Sreda, 16.06.2021.

14:04

Teodosić: Nije nam lako da prihvatimo Jokićevu odluku
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Jokić je objasnio da mu je neophodan odmor posle naporne sezone i da neće igrati za "Orlove" na kvalifikacionom turniru u Beogradu i eventualno na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Pred novinarima je Tedosić prvo čestitao Jokiću na tome što je postao MVP NBA lige, a onda se osvrnuo na njegov izostanak.

"Siguran sam da je dobro razmislio pre odluke. Ako ne bude igrao biće veliki minus za ekipu. Joka je neko na koga bi reprezentacija trebalo da računa u narednih 10 godina. Nije mu lako da donese ovakvu odluku, a ni nama da je prihvatimo", rekao je Teodosić.

Plej bolonjskog Virtusa je odao priznanje zvezdi Denver Nagetsa.

"Pravi je ambasador naše zemlje. Igrao je mnogo utakmica sa mnogo minuta. Verujem da je razmislio, ako ne bude sa nama to je veliki minus. Ako je doneo odluku, postujemo. Treba imati razumevanja. Propustio je samo jedno takmičenje, svi znamo ko je Nikola", dodao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: