Đurovski, Paspalj i Birčević uz SIM

Boško Đurovski, Žarko Paspalj i Stefan Birčević otvoriće u sredu Dunav osiguranje Sportske igre mladih za grad Beograd.

Izvor: SS

Utorak, 01.06.2021.

20:05

Đurovski, Paspalj i Birčević uz SIM
Foto: SIM

Svečana ceremonija zakazana je za sutra od 10.30 na basket terenima odmah na ulazu u Adu Ciganliju.

Klinci će tako plamen prijateljstva paliti sa veoma poznatim osobama iz dva olimpijska sporta, fudbala i košarke.

Uz njih i talentovane sportiste učesnike, na Ceremoniji otvaranja biće i regionalni direktor SIM Tihomir Gudić kao i Marija Mihajlović predsednica SIM Srbije.
Foto: SIM
Posle paljenja plamena prijateljstva čija ceremonija podseća na Olimpijske igre, klinci će se takmičiti u tradicionalnom turniru Coca Cola kup u malom fudbalu, basketu 3 na 3, igri Lino između dve vatre, odbojci i atletici.

"Prošle godine sam zavoleo ovu manifestaciju, koja spaja decu regiona. Čak tri puta sam prisustvovao Igrama prošle godine. Bio sam u Sokobanji, mom rodnom Lazarecu i na Drzavnom finalu na Kopaoniku.Toliko pozitivne graje i toliko osmeha na jednom mestu zaista nisam video. Jedva čekam da se družimo i sutra a rešio sam malo da odigram i basket sa klincima", istakao je Stefan Birčević, trofejni reprezentativac Srbije, sada član turske Burse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: