Udavio se reprezentativni rukometni golman

Rukometni golman kluba RK Ohrid i član reprezentacije Severne Makedonije Nikola Danilovski preminuo je u 26. godini, nakon što se udavio u Ohridskom jezeru.

Izvor: B92

Subota, 29.05.2021.

15:04

Udavio se reprezentativni rukometni golman
Foto: Profimedia

Danilovski je nestao u petak uveče oko 21 sat nakon treninga, a jutros je njegovo beživotno telo pronađeno u vodama Ohridskog jezera, preneo je sajt "plusinfo.mk".

Prema podacima ohridske policije, nije bilo tragova nasilja, a policija, saigrači i bliski prijatelji intenzivno su ga tražili od trenutka kada su shvatili da ga nema. Zbog tragične smrti golmana, odložena je večerašnja utakmica između Ohrida i Struge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: