Vukić, Pantić i Marinković ostali

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Četvrtak, 26.01.2006.

12:38

Default images

Fudbaleri Partizana od četvrtka, 26. januara, obavljaju najvažniji deo priprema za prolećnu sezonu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. U avionu za Dubaji su 24 fudbalera, bez Zvonimira Vukića, Đorđa Pantića i Nebojše Marinkovića.

Na put su krenuli: Ivica Kralj, Nemanja Jovšić, Nikolas Asprogenis (golmani), Milivoje Ćirković, Nemanja Rnić, Nenad Đorđević, Niša Saveljić, Zoran Mirković, Branimir Bajić, Bojan Šljivančanin, Marko Lomić, Perica Stančeski (odbrana), Albert Nađ, Ivan Tomić, Milan Smiljanić, Bojan Čukić, Nenad Brnović, Miroslav Radović, Milan Bosančić, Stefan Babović (vezni), Srđan Radonjić, Nenad Marinković, Borko Veselinović i Danko Lazović (napadači).

Lazović će u Emiratima čekati dozvolu Fejenorda da proleće odigra u crno-belom dresu, a Vukiću je u sredu vraćen pasoš, inače viziran za odlazak u Emirate.

Golman Đorđe Pantić još ne zna čiji će gol braniti na proleće, dok će mladi vezista i jedan od najtalentovanijih izdanaka Partizanove fudbalske škole, Nebojša Marinković, na 'pozajmicu' u Voždovac.

U avionu će se naći i direktor Nenad Bjeković, portparol Marko Vjetrović i stručni štab predvođen šefom Jirgenom Reberom, u kom su i pomoćnik Miloš Radaković, kondicioni trener Dejan Ilić, trener golmana Rade Zalad, doktor Sead Malićević, fizioterapeuti Slobodan Branković i Viktor Vujošević i ekonomi Branko i Rade Vučićević, dok će pomoćni trener Bernd Štork kome je operisano koleno stići direktno iz Nemačke. U 'ekspediciji' je i Gordan Petrić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: