Rogan: Borićemo se do poslednjeg atoma da ostanemo u Superligi

Trener fudbalera Voždovca Predrag Rogan rekao je da njegova ekipa mora da se bori do poslednjeg atoma da ostane u eliti u odlučujućoj utakmici protiv Javora.

Izvor: Beta

Utorak, 18.05.2021.

17:15

Rogan: Borićemo se do poslednjeg atoma da ostanemo u Superligi
foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

Fudbaleri Voždovca igraju u sredu od 18.30 na svom terenu protiv Javora, utakmicu poslednjeg, 38. kola Linglong Superlige Srbije.

Ove sezone iz Superlige ispada šest klubova, četiri su već ispala - Indjija, Zlatibor, Mačva i Bačka, a ugroženo je još pet klubova.

"Sve prethodne utakmice bile su kvalifikacione, sada smo došli do finala. Sami odlučujemo o svojoj sudbini i moramo da odigramo mudro. Hladna glava i hrabro srce na terenu. Voždovac zaslužuje da igra najviši rang takmičenja i u to nema sumnje", rekao je Rogan za klupski sajt.

Pred poslednje utakmice iznad zone ispadanja su Voždovac i Rad sa po 47 bodova, kao i Radnički sa 46, dok su Novi Pazar sa 46 i Javor sa 45 ispod crte.

"Uz dužno poštovanje prema Javoru i ono što predstavljaju u srpskom fudbalu, mi smo ti koji drže konce u svojim rukama. Igramo kod kuće, ulog je veliki i borićemo se do poslednjeg atoma snage da klub ostane tamo gde mu je i mesto – u Superligi Srbije", naveo je trener Voždovca.

U prvom delu sezone Javor je u Ivanjici pobedio Voždovac sa 3:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: