Cicipas se pravda za poraz od Đokovića: Nisam mogao da spavam

Grčki teniser Stefanos Cicipas na nedavnom Mastersu u Rimu je praktično imao pobedu protiv Novaka Đokovića, ali ga je kiša dva puta sprečavala da završi meč.

Izvor: SS

Utorak, 18.05.2021.

16:30

Cicipas se pravda za poraz od Đokovića: Nisam mogao da spavam
Foto: Profimedia

Njihovo četvrtfinale je počelo u petak, Cicipas je imao brejk prednosti, kada je usledio prvi prekid.

Potom je nastavljen meč, dobio je prvi set i oduzeo servis Đokoviću, kada se desio novi prekid zbog pljuska u prestonici Italije.

Kada su nastavili meč, po treći put, u subotu Đoković je zaigrao preporođeno. Uspeo je da izjednači u setovima, a onda i da prelomi Cicipasa i savlada ga u trećem setu.

Grk, koji je pobednik prethodnog Mastersa u Monte Karlu, smatra da je najviše izgubio odlaganjima zbog kiše.

Kako je istakao, nije mogao da spava u noći između dva dela tog četvrtfinalnog duela sa Đokovićem.

"Teško je bilo izaći na kraj sa tim dva dana zaredom Posebno kad je trebalo da idem da spavam te noći. Bilo je previše adrenalina", izjavio je Cicipas i dodao:

"Verovatno bi bilo drugačije da smo nastavili da igramo po kiši. Nije ni važno, situacija je sada takva, kakva je i ne može se promeniti“, poručio je Cicipas za "Essentially sports".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: