"Obradović treba da ode u NBA"

Trener Efesa Ergin Ataman izjavio je da je vreme da Željko Obradović preuzme NBA tim.

Izvor:

Utorak, 18.05.2021.

12:15

EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

"Mislim da je sada najopušteniji. Ne stresira se kao mi. Ima devet titula Evrolige kod kuće", izjavio je Ataman, aludirajući na činjenicu da je Obradović naparvio godinu dana pauze od trenerskog posla.

Kako kaže, nada se da će čelnici NBA uočiti da je evropska košarka sada bolja i da treba da pozovu najboljeg evropskog trenera.

"Zaslužuje da trenira NBA tim i možda otvori vrata svim uspešnim evropskim trenerima da i oni jednog dana dobiju priliku za to. Ne samo igrači, sada je vreme da i evropski treneri odu u NBA", poručio je Ataman.

Željko Obradović je bez angažmana od kako se rastao sa Fenerbahčeom kojem je 2017. doneo za sada jedinu titulu Evrolige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: