Osveta za Kejna? Junajted "otima" defanzivca Sitiju

Mančester Junajted umešao se u trku za mladog defanzivca Sportinga Nuna Mendeša i već su kontaktirali portugalski klub.

Izvor:

Utorak, 18.05.2021.

09:08

Osveta za Kejna? Junajted
EPA/MIGUEL A. LOPES

Levi bek je bio pravo otkrovenje ove sezone, pomogavši Sportingu da osvoje prvu titulu u 19 godina u debitantskoj sezoni.

Mendeš je bio standardan po levoj strani odigraviši 44 utakmice u zeleno-belom dresu ove sezone. To je bilo dovoljno čelnicima portugalskog velikana da odrede cenu od 52 miliona funti, što nije bio problem Mančester Sitiju koji i dalje ostaje favorit za dovođenje defanzivca.

Portugalac nije jedina Junajtedova meta. Ostrvski mediji prenose informaciju da su čelnici tog kluba stupili u kontakt sa tinejdžerom Nordsjelanda oko potencijalnog transfera tinejdžera Kamaldena Sulemane. Navodno su nadmašili i ponudu Ajaksa koja je glasila - 12 miliona funti. Danski klub navodno traži 15.

Pojavili su se navodi i o eventualnom transferu Kijerana Tripijea iz Atletiko Madrida, gde će Junajted imati konkurenciju u vidu Evertona, a od ranije je poznato interesovanje engleskog velikana za Harija Kejna, mada se čini da bi i on mogao da završi u redovima gradskog rivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: