Lampard kandidat za trenera Srbinu: Već izabrano prvo pojačanje, ali i razlog za brigu

Doskorašnji trener Čelsija Frenk Lampard mogao bi da zameni Roja Hodžsona na klupi Kristal Palasa.

Izvor:

Utorak, 18.05.2021.

09:30

Lampard kandidat za trenera Srbinu: Već izabrano prvo pojačanje, ali i razlog za brigu
EPA-EFE/Neil Hall

Čelnici premijerligaša su u kontaktu sa mladim stručnjakom i pregovori su u toku.

Pominje se i da je Lampard već odredio prvo pojačanje u vidu Abdalaha Sime, mladog krilnog napadača Slavije iz Praga, koji je ove sezone postigao 11 golova u najačem rangu u Češkoj. Na konto je dodao još četiri gola u Ligi Evrope.

Međutim, u borbi sa 19-godišnjaka bi mogao da se uključi i Vest Hem. Navodno je Dejvid Mojes zainteresovan za Seneglaca, a i sam trener Slavije je potvrdio veliko interesovanje za njega kao i da je cena već određena.

Jedna od najvažnijih utakmica u borbi za plasman u Ligu šampiona u Engleskoj biće odigrana večeras od 21.15 - Čelsi dočekuje Lester. Domaćin dva kola pre kraja 64 na četvrtoj, a gost 66 bodova na trećoj poziciji, a za vrat im diše Liverpul sa 63 boda. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,45, a dvojka 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lester.

Lampard bi, ukoliko preuzme kormilo Palasa, imao još jedan problem. Pominje se da bi i Patrik van Anholt mogao da napusti klub kada mu istekne ugovor na leto, a nakon četiri i po godine provedene u klubu.

Do sada, nekadašnji kapiten Čelsija, je trenirao Svonsi i Čelzi u kom je dobio otkaz na početku ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: