Drejmond voli Karija, a Jokić Portera

Svi mi imamo omiljene igrače, a igrači imaju omiljene saigrače.

Izvor: SN

Utorak, 18.05.2021.

09:30

Drejmond voli Karija, a Jokić Portera
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Sezona 2020/21 je rekla sve što se tiče regularnog dela u NBA ligi i polako se bliži dodela individualnih priznanja.

Pored toga, stižu nam i interesantni statistički podaci poput ovog sa asistencijama:

Drejmond Grin obožava Stefa Karija i njemu daje asistencije više nego iko drugi u NBA ligi – čak 194 asistencije Drejmonda Grina bile su za Stefa Karija.

Kris Pol je recimo na drugom mestu, on je 143 puta asistirao Diandre Ejtonu, dve asistencije manje ima Tre Jang za Džona Kolinsa, dok je Vestbruk 139 puta asisteirao Bredliju Bilu.

Nikola Jokić je 136 puta asistirao Majklu Porteru Džunioru za poene, dok je isto toliko puta Tre Jang dodao pas Klintu Kapeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: