Mari odustao od Rolan Garosa, podeljene pozivnice

Organizatori Rolan Garosa objavili su spisak igrača i igračica koji su dobili specijalne pozivnice za glavni žreb i kvalifikacije.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 17.05.2021.

20:10

Mari odustao od Rolan Garosa, podeljene pozivnice
Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Glavna dilema proteklih dana bila je da li će Endi Mari dobiti vajld kartu ili ne, očigledno je da je sve zavisilo od njegove odluke kad će na teren.

Kako je Britanac, bivši finalista turnira u Bulonjskoj šumi, rešio da ipak preskoči Rolan Garos i koncentriše se na sezonu turnira na travi, organizatori su objavili kome će pozivnice biti dodeljene za glavni žreb.

Naravno, dobili su ih domaći teniseri i teniserke, sa izuzetkom dva mesta koja su, po dogovoru, rezervisana za nekog kog predloži Teniska federacija Australije.

Astra Šarma je dobila tu čast kod teniserki, dok je još nepoznanica koga će Australijanci predložiti u muškom singlu.

Pozivnice za glavni žreb muškog turnira dobili su: Gregoar Barer, Benžamin Bonzi, Matijas Burž, Artur Kazo, Enco Kuako, Igo Gaston i Artur Rinderkneš.

Kod dama, u pitanju su: Osean Babel, Klara Burel, Osean Dodan, Elza Žakemo, Kloe Pakaž, Dajan Pari, Astra Šarma i Armoni Tan.

Među igračicama koje su dobile pozivnicu za kvalifikacije je i Francuskinja srpskog porekla, Selena Janićijević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: