Miler osvojio francuski triler!

Džek Miler iz Dukatija pobednik je ovogodišnje trke u Francuskoj.

Izvor: SN

Nedelja, 16.05.2021.

13:00

Miler osvojio francuski triler!
Foto: Profimedia

MotoGP u Francuskoj, Bugati u Le Manu, doneo nam je vrlo verovatno i trku godine u kojoj je slavio Džek Miler!

Sjajna trka i uzbudljiva od samog starta, bilo je mnogo padova, zamene motocikala, odrađivanja kazni, pala je i kiša i trkanje je bilo na vrhunskom nivou.

Na poziciji broj dva završio je francuski vozač Žoan Zarko koji je nadoknadio mnogo vremena, a treći je bio Fabio Kvartararo koji je trku počeo na prvoj poziciji.

Mark Markes je dva puta padao sa motocikla i na njegovu žalost nije mogao da završi trku, pa je odustao pre vremena, a Miler, Banjaja i Kvartararo su bili ti koji su odradili po dva duga kruga kazne, pa su i dalje vozili sjajno.

Dukati može da se raduje, nova njihova pobeda i to pred trku za VN Italije u Muđelu, gde uvek bude kao po pravilu nešto što odgovara Dukatiju.

Biće dve francuske zastave na pobedničkom postolju, Kvartararo 10 dana nakon operacije ruke dolazi do postolja... Na četvrtom mestu je bio Banjaja, pa potom Petrući, A. Markes, Nakagami, P. Espargaro, Lekuona i Vinjales.

Tok trke možete pratiti u našem LIVE BLOGU:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: