Tuhel: Više ne znam šta je igranje rukom

U subotu je odigrao finale FA kupa u kom je Lester savladao Čelsi rezultatom 1:0.

Izvor: SS

Nedelja, 16.05.2021.

12:41

Tuhel: Više ne znam šta je igranje rukom
EPA-EFE/Nick Potts

Jedini gol postigao je Juri Tilemans u 63. minutu, ali je toj situaciji prethodila sporna situacija u kojoj je Ajozija Peresa lopta pogodila u ruku.

Sudija Majkl Oliver nije prekinuo igru, niti kasnije poništio gol i posle meča je čuđenje zbog toga izrazio i menadžer Čelsija Tomas Tuhel.

"Igrači su mi odmah rekli da je u pitanju igranje rukom. Drugi meč u nizu dešava se da protivnik igra rukom, a da VAR ne reaguje. To je bitno uticalo na ishod utakmice. Više nisam ekspert za igranje rukom – ne znam kad jeste, a kada nije. Ne znam kada treba da nas kazne za to, a kada je u redu igrati rukom. Nismo imali sreće, ali nikada nema garancija da će trofej biti osvojen", izjavio je Tuhel.

Na drugoj strani, drugačije raspoloženje. Brendan Rodžers je osvojio prvi trofej u Engleskoj, nakon što je to činio u Škotskoj na klupi Seltika.

"Neverovatan je osećaj, pogotovo meni kao britanskom treneru. Odrastao sam gledajući FA kup, celog života ga gledam, a sada sam tu kao pobednik – zaista posebno. Znao sam da smo se dobro pripremili. Igrači su ove sezone pokazali da su borbeni, kvalitetni i da igraju sa velikom željom za pobedom. Rival nam je bio finalista Lige šampiona, znamo koliko su dobri, ali mislim da smo taktički bili briljantni“, blistao je Rodžers.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: