Američki novinar hvalio Nadala – Jelena Đoković ga "ispravila" VIDEO

Ove nedelje, 16. maja, sve će biti u znaku dvojice najboljih tenisera današnjice, Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Izvor: SS

Nedelja, 16.05.2021.

10:05

Američki novinar hvalio Nadala – Jelena Đoković ga
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Srbin i Španac će u finalu Mastersa u Rimu (ne pre 17 časova) igrati svoj 57. međusobni duel i mnogi prave uvertire u taj okršaj.

To je učinio i američki novinar Kristofer Kleri koji je na Tviteru opisao Nadala kao "imenicu".

"Nadal (imenica). Španski teniser koji će se boriti bez obzira na rezultat i koji će uglavnom naći način da pobedi“, napisao je Kleri. Međutim, brzo mu je stigao odgovor supruge Novaka Đokovića, Jelene, koja je osetila potrebu da "dopuni" američkog novinara sa još jednom "imenicom".

"Dodaj tu još jednu imenicu, molim te. Đoković (imenica), srpski teniser koji će pronaći način da pobedi, bez obzira na publiku ili rezultat. Postoji mesto za više od jednog. Ponosna supruga“, napisala je Jelena Đoković.

Naravno, sve nakon što je Novak u subotu ostvario dve pobede u tri seta, najpre nad Stefanosom Cicipasom, a potom i Lorencom Sonegom.

Na terenu je proveo pet sati, a 20-ak sati kasnije će igrati veliko finale protiv najboljeg "šljakaša" svih vremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: