Lalatović: Nisam pregovarao sa Radom, samo želim da odem odavde

Nenad Lalatović definitivno napušta Vojvodinu na kraju tekuće sezone.

Izvor: SS

Nedelja, 16.05.2021.

09:50

Lalatović: Nisam pregovarao sa Radom, samo želim da odem odavde
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Poslednju utakmicu na klupi Novosađana imaće u sredu u utakmici protiv Proletera, baš na stadionu "Karađorđe".

Spominjalo se da bi mogao da preuzme ekipu Rada, ali on ima drugačije prioritete.

"Imam ponuda, ali bih prvo voleo da pronađem aganžman u inostranstvu. Samo da odem odavde. Što se tiče Rada, nisam imao nikakav kontakt s njima. Ne znam odakle te informacije. Mediji svašta pišu i sve mi je to pomalo neverovatno", rekao je Lalatović, a prenosi "Sportski žurnal".

Potom je upitan da li će se nekada vratiti u Vojvodinu.

"Vratiću se sigurno, da sa mojom Vojvodinom osvojim titulu! Žao mi je što odlazim, nisam hteo. Ali jeste predsednik kluba Samardžić, Nije bilo ni vreme ni mesto da u medijima iznosi 'prljav veš' u danu kada smo ostali bez velikog stručnjaka i čoveka Milana Kosanovića", podvukao je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: