Stanojević: Bili smo mrtvi na momente

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je samo delimično zadovoljan ubedljivom pobedom njegovih izabranika nad Voždovcem (3:0).

Izvor: SS

Subota, 15.05.2021.

19:05

Stanojević: Bili smo mrtvi na momente
Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

"Dobro, zadovoljni smo. Na momente smo igrali dobro, na momente smo bili ‘mrtvi’, ali generalno, kraj sezone je, zadovoljni smo", rekao je Stanojević i dodao:

"Nije lako pobeđivati u kontinuitetu, a mi to radimo, tako da mogu stvarno da čestitam momcima na jednom fokusu i jednoj koncentrisanoj utakmici“, poručio je trener Partizana.

Trener Voždovca Predrag Rogan priznao je da ovo nije bio meč u kom su njegovi igrači mogli da računaju na bodove spasa.

„Energija je bila na strani Partizana, možda nas je utakmica protiv Napretka istrošila, imamo vremena da se odmorimo i vremena da se obnovimo. Nama je utakmica protiv Javora sve. Uradićemo sve da pobedimo i da Voždovac sasvim zasluženo i sledeće godine igra u Superligi“, rekao je Rogan posle meča.

Partizan u poslednjem kolu gostuje u Lučanima ekipi Mladosti, dok će Voždovac dočekati direktnog konkurenta, ekipu Javora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: