"Protiv Javora rasterećeno"

Čukarički očekuje gostovanje ekipi Javora, u meču 37. kola Superlige Srbije.

Izvor: Beta

Petak, 14.05.2021.

16:02

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaler Čukaričkog Nikola Ćirković rekao je da njegova ekipa ulazi rasterećena u meč protiv Javora u Superligi Srbije, kao i da će njihov rival biti pod većim pritiskom da pobedi.

"Pritisak će biti na njima, pobeda je Javoru potrebna u borbi za opstanak, mi smo svakako rasterećeniji, ali sa velikim motivom da trijumfalno završimo sezonu", rekao je Ćirković.

Ćirković je dodao da su mečevi u Ivanjici veoma teški, kao i da je teren specifičan, uži od ostalih u Superligi. Klub sa Banovog Brda je poslednji put savladao Javor u Ivanjici, 2013. godine.

"Gaje tvrd stil fudbala, sa dosta centaršuteva, postigli su veliki broj golova posle prekida, to im je svakako najjače oružje", dodao je desni bek Čukaričkog.

Fudbaler Čukaričkog ocenio je da je i njegova ekipa dobra u "prekidu", a da je klub ove sezone nekoliko pobeda u važnim mečevima ostvario na taj način.

Ćirković je dodao da "najveća opasnost" preti od Luke Lukovića, bivšeg igrača Čukaričkog.

"Odigrao je odličnu sezonu, ako njega zaustavimo biće nam mnogo lakše u Ivanjici".

Čukarički je obezbedio igranje u Evropi sledeće sezone, a desni bek je istakao da su svi u klubu zadovoljni urađenim.

"Klub je bio uspešan na svim poljima, pa će posle godinu dana pauze ponovo evropski timovi gostovati na Banovom brdu", zaključio je Ćirković.

Na tabeli Super lige Srbije Čukarički je četvrti sa 68 bodova, dva manje od treće ekipe Vojvodine, dok se Javor nalazi na 14. mestu, jedno mesto iznad zone ispadanja, sa 45 bodova.

Susret se igra u subotu 15. maja od 13.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: