Sastanak Udovičić i Bratić – saradnja za unapređenje dobrosusedskih odnosa

Ministar omladine i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić sastao se danas sa ministarkom prosvete, nauke, kulture i sporta Crne Gore prof. dr Vesnom Bratić.

Izvor: B92

Petak, 14.05.2021.

15:13

Sastanak Udovičić i Bratić – saradnja za unapređenje dobrosusedskih odnosa
Foto: Tanjug/Tanja Valiè

Tom prilikom su razgovarali o važnosti saradnje u oblastima omladine i sporta i njenom daljem unapređenju.

Sastanak ministra Udovičića sa ministarkom Bratić – Saradnja u oblasti omladine i sporta put za očuvanje i unapređenje dobrosusedskih odnosa

Ministri su sagledali i dogovorili aktiviranje dodatnih institucionalnih mehanizama za povezivanje mladih, kroz zajedničke omladinske projekte i volonterske akcije, kao i intenziviranje saradnje u oblasti sporta.

Posebne teme sastanka bile su i razmena iskustava u oblastima omladine i sporta u borbi protiv virusa korona, kao i optimizacija uslova u kojima se pripremaju sportisti za najveće planetarno tamičenje, Olimpijske, odnosno Paraolimpijske igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: