Stanković: Zvezdin dres je najveći motiv, ako rekord dođe – odlično

Fudbaleri Crvene zvezde u petak 14. maja od 18.05 gostuju Bačkoj u okviru pretposlednjeg, 37. kola Superlige Srbije.

Izvor: Beta, zvanièni sajt

Četvrtak, 13.05.2021.

19:35

Stanković: Zvezdin dres je najveći motiv, ako rekord dođe – odlično
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je za igrače najveća motivacija to što nose crveno-beli dres

On je dodao da će "rado prihvatiti" ako u preostala dva kola Superlige obore rekord u broju osvojenih bodova u sezoni.

"Za fudbalere je najveća motivacija što nose dres Crvene zvezde. Što se rekorda tiče, sve što uspemo da 'donesemo kući' ćemo rado prihvatiti. Želimo da budemo pravi, igramo dobar fudbal i nastojimo da je koncentracija uvek prisutna. Sve ono dodatno će nam dobro doći", rekao je Stanković, prenosi klub.

Crvena zvezda trenutno ima 102 boda, a pobedama nad Bačkom i Metalcem u poslednjem kolu postavila bi rekord u broju osvojenih bodova u jednoj sezoni.

"Svi su na raspolaganju. Radimo predano, što zbog završetka sezone, što zbog plana i programa, jer hoćemo da na odmor odemo sa zdravom snagom i da kada se igrači vrate, ipak ostane još 'benzina' u nogama. Ne želim da budemo prazni na startu sledeće sezone", rekao je Stanković.

Aleksandar Katai bi nastupom u meču sa Bačkom zabeležio 100. nastup u dresu Zvezde i tako postao osmi fudbaler u timu kojem je to pošlo za rukom.

"Svi znaju ko je Katai i suludo je trošiti reči o njemu. On je svestan koliko je važno i odgovorno biti lider Crvene zvezde. Značajno za njega je da se vrati u tim, jer je preskočio deo takmičarske sezone iz opravdanih razloga, tako da mi je drago što se vratio u trenažni proces i takmičarski ritam. Videćemo kako će se osećati, tako da svaki minut, ukoliko bude igrao, će mu značiti", naveo je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: