Šampion Italije na TV B92

Fudbaleri Intera igraju protiv Rome od 20 časova i 45 minuta uz direktan prenos na TV B92.

Izvor: SN

Sreda, 12.05.2021.

13:30

Šampion Italije na TV B92
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Inter je prekinuo dominaciju Juventusa u Seriji A i postao novi šampion Italije, posle više od 10 godina posta.

Oni će odigrati meč sa Romom na svom stadionu od 20 časova i 45 minuta.

"Inter poziva navijače da odgovorno proslave osvajanje 19. titule prvaka Italije, poštujući sve mere za suzbijanje korona virusa", saopšteno je iz kluba.

Inter ima drugu najefikasniju navalu u Seriji A, iza Atalante.

"Roma je odličan tim sa odličnim trenerom. Naš cilj je da damo najbolje od sebe u svim mečevima, da budemo koncentrisani svih 90 minuta. Protiv Sampdorije, momci su igrali zaista dobro. Bez obzira na brojne izmene, timska igra je bila odlična, što je znak jakog profesionalizma. To je pravi način da smo zasluženi prvaci, pobeda je nešto što mora da nam bude stalno usađeno u glavu", izjavio je Konte.

Juventus je na ivici ambisa i više ništa ne zavisi od njega. Večeras (20.45) gostuje Sasuolu, i mora da pobedi i nada se kiksevima rivala u borbi za plasman u Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa 1X 2,15.
Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo - Juventus

Inter slavi titulu i pitanje je u kom će sastavu večeras (20.45) na megdan Romi koja takođe nema velikih takmičarskih motiva jer plasman u Evropu najmanje zavisi od nje. Možda je idealna prilika za opkladu na golove - kvota na 3+ je 1,40, a na GG3+ 1,70.
Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Roma

Milan je torpedovao Juventus sa 3:0 za vikend, ali i dalje nije obezbedio plasman u Ligu šampiona. Mora da nastavi da prikuplja bodove već večeras (20.45) na gostovanju Torinu, a kvota na dvojku je 1,83.
Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Torino - Milan
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: